ПРОМО Пакет 5+3

ПРОМО Пакет 5+3 Чай

ПРОМО Пакет 5+3 - Чай Мащерка, Мента, Лайка, Невен и Роза + 1 насипен Чай 30гр. по избор, 100бр филтри за Чай, 50бр Стилни бамбукови клечки и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА* за всичко това!

За ЛАЙКАТА и МЕНТАТА и за МАЩЕРКАта също, а и НЕВЕНА и даже и за РОЗАТА

Лайката е може би най-популярната и използвана билка в народната ни медицина. Днес в традиционната медицина на нашия континент тя се е превърнала в толкова популярно лекарство, че спокойно може да разглеждаме лайката като европейския еквивалент на женшена от Азия и Северна Америка.


BG Съставки: лайка (100%) (Matricaria); Начин на приготвяне: 2г (едно пакетче/една супена лъжичка) от чая се залива с 200-300мл кипяща вода и се запарва в продължение на 3-6 минути. Съхранява се в сухи и проветриви помещения.

Нето тегло: 30гр. (подходящ приблизително за 15-20 дози чай)

Освежаваща напитка през лятото или ароматен затоплящ чай през зимата, ментата е една от най-широко използваните и разпространени билки у нас с изключителни свойства. Успешно може да замести сутрешното кафе и да се превърне в мощен мозъчен активатор.


BG Съставки: мента (100%) (Mentha); Начин на приготвяне: 2г (едно пакетче/една супена лъжичка) от чая се залива с 200-300мл кипяща вода и се запарва в продължение на 3-6 минути. Съхранява се в сухи и проветриви помещения.

Нето тегло: 30гр. (подходящ приблизително за 15-20 дози чай)

От дълбока древност са известни лечебните качества на уханната мащерка. Билката с божествен аромат,  която расте по каменисти и слънчеви склонове, е позната на нашите баби като лек за ред болежки и подправката, която придава невероятен вкус на месото и дори на салатата.


BG Съставки: мащерка (100%) (Thymus); Начин на приготвяне: 2г (едно пакетче/една супена лъжичка) от чая се залива с 200-300мл кипяща вода и се запарва в продължение на 3-6 минути. Съхранява се в сухи и проветриви помещения.

Нето тегло: 30гр. (подходящ приблизително за 15-20 дози чай)

Чаят от розови листенца има детоксикиращ ефект и помага на циркулацията на кръвта. Облекчава болките и регулира стомаха. За да си го приготвите, можете да използвате както сухи, така и свежи цветчета. Единственото условие е те да не съдържат пестициди. Този чай би допаднал на всеки любител на топлата напитка, защото е с приятен, ненатрапчив вкус.


BG Съставки: маслодайна роза (100%) (Rosa section Gallicanae); Начин на приготвяне: 2г (едно пакетче/една супена лъжичка) от чая се залива с 200-300мл кипяща вода и се запарва в продължение на 3-6 минути. Съхранява се в сухи и проветриви помещения.

Нето тегло: 30гр. (подходящ приблизително за 15-20 дози чай)

Невенът е с жълт до ярко оранжев цвят. Името му на български означава буквално „не вехна“. Като лечебно средство невенът е познат още от Древна Гърция. Освен в медицината невенът се използва и в кулинарията. Цветът му е ядлив и може да се добави към салатите. Също така в изсъхнала форма се използва за оцветяване на сирена или като заместител на подправката шафран.


BG Съставки: невен (100%) (Calendula); Начин на приготвяне: 2г (едно пакетче/една супена лъжичка) от чая се залива с 200-300мл кипяща вода и се запарва в продължение на 3-6 минути. Съхранява се в сухи и проветриви помещения.

Нето тегло: 30гр. (подходящ приблизително за 15-20 дози чай)

*БЕЗПЛАТНА ДОСТАВА важи за територията на р. България! ..... за сега ;)

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро

  • Код: PROMO Tea 5+3
  • Наличност: Налично
  • 30.80лв.

Тагове: ПРОМО, Пакет, 5+3, Чай, Elexir, Bio, Tea